Dreammaker spa

Met een Dreammaker spa geniet je pas echt

Een Dreammaker spa op het oog? Met deze unieke spa’s kunt u pas echt heerlijk ontspannen in uw tuin. Dit merk staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit en mooie afwerking. In het assortiment van Wellness Factory kunt u diverse Dreammaker spa’s voor een scherpe prijs vinden. Ook bieden wij diverse toebehoren voor de spa.  Bestel meteen een Dreammaker spa of lees verder voor meer informatie over deze bijzondere spa’s en ons assortiment.

Wat is de Dreammaker spa?

De Dreammaker spa wordt sinds 1997 gemaakt in Florida in de fabriek in Lake Mary en is uitgegroeid tot een echte marktleider op het gebied van spa’s. Zo zijn deze Amerikaanse bubbelbaden veel beter dan spa’s uit andere landen. Dreammaker staat dan ook voor een uitstekende kwaliteit, degelijkheid en bubbelbaden die jarenlang meegaan. Deze bubbelbaden staan tevens bekend om hun unieke barrier foam isolatie en super seal cover afdekking. Bij Wellness Factory kunt u niet alleen deze bubbelbaden bestellen, maar ook diverse toebehoren voor dit bubbelbad. Denk aan spa opstapjes, handvatten, covers en hoofdkussens. Ook spageuren hebben wij volop in ons assortiment, zodat u uw bubbelbad heerlijk kunt laten ruiken. En wilt u het bubbelbad reinigen, dan doet u dat met onze spa reinigingsmiddelen. Bekijk gerust eens ons ruime aanbod en kies uw favoriete spa uit.

Ons assortiment

Bij Wellness Factory vind u een ruim assortiment robotstofzuigers, waaronder modellen die zowel de muren als de wanden kunnen reinigen. Deze zijn van een hoge kwaliteit en gaan lang mee. Zo hebben wij een zwembadrobot die geschikt is voor zachte wanden en een krachtig model dat binnen 3 uur zowel de wanden als de bodem van het zwembad kan schoonmaken. Al onze zwembadrobots zijn ook nog eens scherp geprijsd.

Waarom Wellness Factory?

Uw Dreammaker spa bestelt u bij Wellness Factory, omdat wij koplopers zijn op het gebied van zwembaden, sauna’s, spa’s en hun toebehoren, zoals reinigingsproducten. Bij ons kun je altijd rekenen op:

  • Kwaliteit: de producten die wij verkopen zijn van uitstekende kwaliteit, duurzaam en gaan niet snel stuk.
  • Ruim aanbod: wij hebben diverse spa’s en toebehoren in ons aanbod.
  • Ruim 40 jaar ervaring: met onze ruime ervaring hebben wij veel kennis in huis, waardoor wij u tevens kunnen helpen bij de keuze voor een spa die precies bij uw wensen past

Bestel uw Dreammaker spa

Een Dreammaker spa bestellen? Dan weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit. Bekijk eens de spa’s in onze webshop en vergelijk de diverse spa’s met elkaar. Wij hebben spa’s in diverse prijscategorieën en met diverse toepassingen. Mocht u nog vragen hebben over onze producten, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen middels: 06-51992300 of mail naar info@wellness-factory.nl. Met een Dreammaker spa geniet u ongetwijfeld van een ontspannende ervaring.