Houten zwembad inbouwen

Een houten zwembad inbouwen? Wellness Factory biedt een ruim aanbod

Een houten zwembad inbouwen doe je eenvoudig en snel met de houten zwembaden van Wellness Factory. Wij hebben een ruim aanbod zwembaden en verschillende modellen. Voor ieder zit er wel wat wils tussen. Bij ons profiteert u van de scherpste prijzen. Ook kunt u bij ons diverse toebehoren voor uw houten zwembad bestellen. Meteen een houten zwembad inbouwen? Plaats dan nu uw bestelling via onze webshop of lees verder voor meer informatie.

Wellness Factory: altijd de beste kwaliteit

Met een houten zwembad van Wellness Factory kunt u altijd uitgaan van een zwembad van de beste kwaliteit. Wij zijn koplopers op het gebied van zwembaden, spa’s en sauna’s. Ook staan wij voor het volgende:

  • Een ruim aanbod: ons aanbod bestaat uit de meest uiteenlopende zwembaden
  • Kwaliteit: wij verkopen duurzame producten van een uitstekende kwaliteit
  • Ruim 40 jaar ervaring: door onze jarenlange ervaring hebben wij veel expertise, waardoor wij u advies kunnen geven over het best passende zwembad voor u.

Onze houten zwembaden

Een houten zwembad inbouwen met een model dat geheel bij uw stijl en wensen past? Wij hebben modellen in diverse afmetingen beschikbaar. Zo hebben wij zwembaden van 3,55 m wanneer u op zoek bent naar een klein bad. Deze afmetingen lopen op naar 3,55 m, 4,34 m, 6,00 m en 8,34 m. Wanneer u op zoek bent naar een groot zwembad waar u met een groot gezelschap in kunt genieten, is ons bad van 8,34 m uitermate geschikt. Ook heeft u bij ons de keuze uit diverse vormen. U kunt kiezen uit een zwembad met een zeshoekige vorm of een vierkante vorm. Tevens kunt u bij ons een winterafdekking voor uw houten zwembad bestellen, zodat deze in de winter optimaal is afgedekt. Onze winterafdekkingen zijn geheel afgestemd op de houten zwembaden in ons aanbod, waardoor u er altijd zeker van bent dat het exemplaar zal passen. Maar dat is nog niet alles, want wij hebben ook houten filterhuisjes, speciale zwembadlampen voor houten zwembaden en opwikkelrollen.

Bestel een houten zwembad

Wilt u meteen een houten zwembad bestellen? Dat doet u via onze webshop eenvoudig en snel. Bekijk ons aanbod houten zwembaden en maak een keuze tussen de verschillende vormen en afmetingen. Wilt u meer informatie over onze zwembaden of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact op via: 06-51992300 of mail naar info@wellness-factory.nl. Met ons houten zwembad is dagenlang genieten u gegarandeerd.

Houten zwembad inbouwen