Inbouwzwembad hout

Een inbouwzwembad van hout vind u bij Wellness Factory

Zoekt  u een inbouwzwembad van hout? Dan zit u goed bij Wellness Factory. Wij hebben diverse kwalitatieve houten zwembaden die onder te verdelen zijn in vele modellen en prijsklassen. Dit maakt dat er ook voor u een geschikt inbouwzwembad tussen zit. U kunt bij ons altijd rekenen op de scherpste prijs. En wist u dat wij ook diverse toebehoren voor uw inbouwzwembad hebben? Bestel meteen een inbouwzwembad van hout of lees verder voor meer informatie over ons assortiment.

Wellness Factory: kwaliteit bovenaan

Met een inbouwzwembad van hout van Wellness Factory weet u zeker dat u een zwembad van hoogwaardige kwaliteit heeft. Wij hebben kwaliteit bovenaan staan. Tevens kunt u bij ons rekenen op:

  • Een ruim aanbod: ons aanbod bestaat uit diverse inbouwzwembaden en toebehoren
  • Meer dan 40 jaar ervaring: door onze jarenlange ervaring hebben wij de kennis in huis om u advies te geven omtrent het beste inbouwzwembad voor in de tuin
  • Kwaliteit: wij verkopen producten van de hoogste kwaliteit die lang mee gaan

Aanbod inbouwzwembaden van hout

Met een inbouwzwembad van hout van Wellness Factory heeft u altijd wel een model dat aan uw wensen voldoet. Wij hebben namelijk vele modellen in onze webshop staan die u in diverse afmetingen kunt verkrijgen. Zoekt u een klein bad? Dan hebben wij een mooi inbouwzwembad van van 3,55 m. De afmetingen van onze andere modellen betreffen 3,55 m, 4,34 m, 6,00 m en 8,34 m. Zoekt u een groot zwembad om in te ontspannen of om met gezelschap in te genieten? Kies dan voor ons inbouwzwembad van 8,34 m. Het is tevens mogelijk om uit diverse vormen zwembaden te kiezen, waaronder een vierkante vorm of een ronde vorm. Ook kunt u in onze webshop een winterafdekking voor uw houten inbouwzwembad bestellen, zodat u deze gedurende de winter kunt beschermen. Wij hebben diverse winterafdekkingen voor ieder model inbouwzwembad. Ook kunt u bij ons eenvoudig vrijwel alle toebehoren voor uw houten inbouwzwembad bestellen.

Bestel een inbouwzwembad van hout

En inbouwzwembad van hout bestellen, zodat u straks fijn kunt genieten in uw eigen zwembad? Dan kunt u dit eenvoudig en snel via onze webshop doen. Bekijk welke afmetingen u nodig heeft voor uw inbouwzwembad en kies het gewenste model. Heeft u vragen over onze inbouwzwembaden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 06-51992300 of mail naar info@wellness-factory.nl. Met een inbouwzwembad van hout heeft u straks een stijlvol zwembad in de tuin.

Inbouwzwembad hout