Interline zwembad

In ons Interline zwembad kunt u optimaal genieten

Met een Interline zwembad is genieten van het water tijdens warme zomerdagen u gegarandeerd. Als u een zwembad koopt wilt u uiteraard dat deze van een hoge kwaliteit is en niet snel lek zal gaan. Wellness Factory biedt u de beste kwaliteit zwembaden voor een scherpe prijs. Wij hebben diverse zwembaden in ons assortiment, wat betekent dat er voor ieder wat wils is. Bestel direct uw Interline zwembad of lees verder voor meer informatie.

Over Wellness Factory

Niet alleen een Interline zwembad kunt u bij Wellness Factory bestellen. Wij leveren diverse toebehoren voor zwembaden, sauna’s en spa’s. Wij staan bekend om:

  • Kwaliteit: onze producten zijn van uitstekende kwaliteit, duurzaam in gebruik en gaan daardoor niet snel kapot
  • Een ruim aanbod: wij hebben diverse reinigingsproducten en andere toebehoren voor zwembaden in ons aanbod.
  • Ruim 40 jaar ervaring: met onze ruime ervaring beschikken wij over veel expertise, waardoor wij u altijd van advies kunnen voorzien

Interline zwembad in diverse afmetingen

Ons Interline zwembad is in diverse afmetingen en vormen te verkrijgen. Zo kunt u kiezen uit een ronde of ovale vorm. Wilt u het liefst een klein zwembad? Dan is de Interline Aruba uitermate geschikt. Deze is 3,60 m en is perfect wanneer u een kleine tuin heeft. Vanaf hier lopen de afmetingen van onze zwembaden op en kunt u kiezen uit een zwembad met een breedte van 5 meter, 6 meter, 7 meter en 8 meter. Wilt u een groot zwembad waar u met vrienden of familie in kunt genieten? Dan is de Interline Century een uitstekende keuze. Dit zwembad is bijna 10 meter breed en erg geschikt voor een groot gezelschap of om zelf enkele baantjes in te trekken. Tevens kunt u bij Wellness Factory diverse toebehoren voor uw zwembad verkrijgen. Denk aan reinigingsartikelen, zoals zwembadstofzuigers voor zachte wanden, pompen, filters, handige schepnetjes en nog veel meer. Al onze zwembaden zijn van een uitstekende kwaliteit en gaan lang mee. Bekijk gerust eens ons aanbod om een zwembad te vinden dat geheel aan uw wensen voldoet.

Bestel uw Interline zwembad in onze webshop

Meteen een Interline zwembad bestellen, zodat u heerlijk kunt genieten in het water? Neem een kijkje in ons assortiment en kies een zwembad dat geheel aan uw wensen voldoet. Heeft u vragen? Dan kunt u ons bereiken via telefoonnummer 06-51992300 of mail naar info@wellness-factory.nl.  Met ons Interline zwembad staat u een hoop waterplezier te wachten.

Interline zwembad