Warmtepomp Interline

Met de warmtepomp van Interline is uw water altijd op temperatuur

Met een warmtepomp van Interline bent u er zeker van dat uw zwembadwater altijd op de juiste temperatuur is. Wij hebben diverse warmtepompen in ons assortiment die onder te verdelen zijn in verschillende prijsklassen. Iedere warmtepomp heeft weer haar eigen toepassingen. Bij ons kunt u altijd de scherpste prijs voor uw warmtepomp verwachten. Tevens kunt u niet alleen uw warmtepomp in onze webshop bestellen, maar bent u bij ons ook op de juiste plek voor alle andere toebehoren voor uw zwembad. Bestel direct een warmtepomp van Interline of lees verder voor informatie over onze warmtepompen

Wellness Factory: kwaliteit en jarenlange ervaring

Uw warmtepomp van Interline koopt u bij ons, omdat wij over ruime ervaring beschikken met het leveren van zwembaden, sauna’s, spa’s en hun toebehoren. Ook staan wij voor:

  • Een ruim aanbod: wij hebben diverse warmtepompen in ons aanbod
  • Kwaliteit: wij verkopen enkel producten die van de beste kwaliteit zijn
  • Meer dan 40 jaar ervaring: met onze jarenlange ervaring, kunnen wij u ook advies geven over de beste warmtepomp voor uw zwembad

Aanbod warmtepompen

Wanneer u een warmtepomp van Interline zoekt, bieden wij een ruim assortiment. Zo hebben wij de warmtepomp Eco 3 kW. Deze warmtepomp haalt energie uit de buitenlucht en verwarmt uw zwembad zo op een energiezuinige en zo goedkoop mogelijke wijze. Ook bieden wij diverse andere Eco warmtepompen aan, die bekend staan om hun energiezuinigheid. Tevens bieden wij de warmtepomp Pro aan. Deze warmtepompen beschikken over diverse toepassingen en zijn tevens energiezuinig. Denk aan de Pro 5,1 kW. Hierbij krijgt u voor elke euro elektriciteit die u in de warmtepomp stopt 5 euro aan warmte terug. Deze Pro warmtepompen hebben diverse voordelen. Ze hebben namelijk lage verbruikskosten, zijn instelbaar op de gewenste temperatuur en voorzien van digitale besturing. Ook kunt u deze eenvoudig installeren, hiermee het zwemseizoen verlengen en beschikt deze over een moderne warmtepomptechniek met koelmiddel R410A en een titanium warmtewisselaar. En dat is nog niet alles, want met deze warmtepomp stoot u geen CO2 uit in de atmosfeer en hoeft u geen CV-installatie aan te schaffen. Bekijk gerust de andere voordelen van de warmtepomp van Interline in onze webshop.

Bestel een warmtepomp van Interline

Wilt u een warmtepomp van Interline bestellen? Wanneer u deze via onze webshop bestelt, heeft u deze binnen enkele dagen al in huis. Neem een kijkje tussen ons ruime assortiment en maak uw keuze. Heeft u nog vragen over onze producten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 06-51992300 of mail naar info@wellness-factory.nl. Met een warmtepomp van Interline profiteert u ook in de nazomer van een heerlijk verwarmd zwembad.