Zandfilter met pomp

Een zandfilter met pomp gezocht? Bekijk het aanbod van Wellness Factory

Zoekt u een zandfilter met pomp? Dan vind u bij Wellness Factory diverse kwalitatieve zandfilters die tevens over een pomp beschikken. Bij ons kunt u altijd rekenen op de scherpste prijs. Niet alleen voor zandfilters met pomp kunt u bij ons terecht, maar ook voor andere toebehoren van zwembaden. Bestel meteen een zandfilter met pomp in onze webshop of lees verder voor meer informatie over onze diverse modellen.

Wellness factory: oog voor kwaliteit

Met een zandfilter met pomp van Wellness Factory zit u altijd goed. Wij hebben oog voor kwaliteit en hechten hier dan ook veel waarde aan. Voor al uw zwembaden en toebehoren kunt u bij ons terecht. Ook staan wij bekend om:

  • Een ruim aanbod: ons aanbod bestaat uit diverse zwembaden en toebehoren
  • Kwaliteit: wij verkopen uitstekende producten die ook nog eens duurzaam zijn
  • Meer dan 40 jaar ervaring: door onze jarenlange ervaring hebben wij de juiste kennis in huis om u advies te geven over een passende zandfilterset.

Diverse modellen zandfilters met pomp

Een zandfilter met pomp die geheel aan uw wensen voldoet, heeft u in onze webshop eenvoudig en snel gevonden. Wij hebben diverse zandfiltersets. Heeft u een klein of middelgroot zwembad? Dan is de zandfilterset eco 6,5 m3/u de meest geschikte set. Deze is geschikt voor een zwembad van 20.000 tot 30.000 liter, waarbij er 30 kg filterzand wordt aanbevolen of 840 gram Fiberclean. Ook de zandfilterset eco 4,5 m3/u is geschikt voor kleine tot middelgrote zwembaden. Een belangrijk verschil tussen de andere set, is dat deze set geschikt is voor zwembaden van 12.000 tot 20.000 liter. Hierbij wordt 20 kg filterzand of 560 gram Fiberclean aangeraden. Ook de zandfilterset eco 3,6 m3/u is uitermate geschikt voor de kleine en middelgrote zwembaden en behoeft 20 kg filterzand of 560 gram Fiberclean. Vergelijk gerust eens de verschillende filtersets in onze webshops om te kijken welk model het meest aan uw wensen voldoet.

Bestel een zandfilter met pomp

Wilt u een zandfilter met pomp bestellen voor uw zwembad? Dan kunt u dit via de webshop eenvoudig doen. Neem een kijkje tussen ons assortiment en bekijk welke zandfilterset het meest geschikt is voor u. Heeft u vragen over onze producten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via 06-51992300 of mail naar info@wellness-factory.nl. Met een zandfilter met pomp weet u zeker dat uw zwembad goed wordt gereinigd.

Zandfilter met pomp