Zandfilter voor zwembad

Met een zandfilter voor uw zwembad wordt deze optimaal gereinigd

Met een zandfilter voor uw zwembad kunt u uw bad optimaal reinigen. Wellness Factory biedt verschillende kwalitatieve zandfilters aan. U kunt bij ons altijd de scherpste prijs verwachten. Ook kunt u niet alleen zandfilters in onze webshop bestellen, maar alle andere toebehoren voor zwembaden. Bestel direct een zandfilter voor uw zwembad of lees meer over ons assortiment zandfilters.

Wellness Factory: ruime ervaring en kwaliteit

Een zandfilter voor uw zwembad koopt u bij Wellness Factory omdat wij ruime ervaring hebben op het gebied van zwembaden, spa’s en sauna’s. Wij staan dan ook voor deze punten:

  • Een ruim aanbod: wij hebben diverse zandfilters in ons assortiment
  • Kwaliteit: wij verkopen uitsluitend producten van een uitstekende kwaliteit
  • Meer dan 40 jaar ervaring: door onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd een passend advies geven omtrent de beste zandfilters.

Diverse zandfilters

Wanneer u een zandfilter voor uw zwembad zoekt, kunt u bij ons al snel een exemplaar vinden dat precies aan uw wensen voldoet. Zo hebben wij diverse zandfiltersets voor zowel kleine als middelgrote zwembaden. Denk aan de zandfilterset eco 6,5 m3/u. Deze is uitermate geschikt voor zwembaden van 20.000 tot 30.000 liter. Hierbij wordt er 840 fiberclean of 30 kg filterzand aanbevolen. De zandfilterset eco 4,5 m3/u is ook voor kleine en middelgrote zwembaden geschikt van 12.000 tot 20.000 liter. Hierbij dient u 20 kg filterzand of 560 gram Fiberclean toe te passen. De zandfilterset eco 3,6 m3/u behoort tevens tussen dit rijtje en behoeft 560 gram fiberclean of 20 kg filterzand. Om te weten welke filterset het beste bij uw zwembad past, kunt u het beste de verschillende filtersets met elkaar vergelijken om zo uw keuze te maken.

Bestel een zandfilter voor uw zwembad

Direct een zandfilter voor uw zwembad bestellen? Dan doet u dit eenvoudig via onze webshop. Bekijk eens ons ruime assortiment om een geschikte zandfilterset voor uw zwembad te vinden. Wanneer u vragen over onze producten heeft, is het tevens mogelijk contact met ons op te nemen. Dit doet u door te bellen naar 06-51992300 of mail naar info@wellness-factory.nl. Met een zandfilter voor uw zwembad van Wellness Factory profiteert u van een optimale reiniging en een product dat lang mee zal gaan.

Zandfilter voor zwembad