Zwembad Bali

Met het zwembad Bali geniet u pas echt van de zomer

Het zwembad Bali is het perfecte zwembad om lekker in te genieten tijdens de warmere dagen. Dit zwembad is van hout en heeft een zeer mooie afwerking. In de webshop van Wellness Factory vind u diverse modellen in verschillende afmetingen. En dat voor zeer scherpe prijzen. Zo is er altijd wel een Bali zwembad dat precies bij u past. Ook kunt u bij ons eenvoudig diverse toebehoren voor uw zwembad bestellen. Plaats meteen een bestelling, zodat u snel kunt genieten van uw zwembad Bali of lees verder voor meer informatie.

Wellness Factory: altijd de beste kwaliteit

Ons zwembad Bali is van hoogwaardige kwaliteit en dat komt doordat wij van Wellness Factory voor kwalitatieve producten staan. Bij ons mag u ook altijd het volgende verwachten:

  • Een ruim aanbod: wij bieden verschillende zwembaden en accessoires hiervoor
  • Meer dan 40 jaar ervaring: door onze jarenlange ervaring hebben alle kennis om u te adviseren over het ideale type zwembad voor uw tuin
  • Kwaliteit: onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en gaan lang mee

Ons assortiment Bali zwembaden

Uw ideale zwembad Bali heeft u bij ons zo gevonden. Wilt u een mooi zeshoekig zwembad of gaat u liever voor een ovale vorm? U heeft bij ons een ruime keuze. Zo ook aan afmetingen. Wanneer u op zoek bent naar een klein zwembad, is een zwembad van 3,55 meter een goede optie. Vervolgens lopen de afmetingen van onze zwembaden op en hebben wij baden van onder andere 4,34 m, 6,00 m. Voor een groot gezelschap kunt u het beste voor ons zwembad van 8,34 m kiezen. U heeft bij ons de keuze uit diverse vormen zwembaden, waaronder een zeshoekige vorm of een ovale vorm. En wist u dat u bij ons ook heel eenvoudig winterafdekking voor de houten zwembaden kunt bestellen? Zo is er altijd wel een afdekking die precies bij de afmetingen van uw zwembad past. Ook alle andere toebehoren voor uw zwembad kunt u in onze webshop bestellen.

Bestel een houten zwembad

Wilt u ons zwembad Bali bestellen? Dan kunt u erop rekenen dat u straks geniet in een zwembad van de beste kwaliteit. U plaatst uw bestelling eenvoudig via onze webshop. Vergelijk ons aanbod zwembaden en kies het best passende model voor u. Wanneer u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen middels:  06-51992300 of mail naar info@wellness-factory.nl. Met ons zwembad Bali heeft u straks een sfeervol zwembad met een prachtig design in uw eigen tuin.

Houten zwembad inbouwen