Zwembadrobot

Een zwembadrobot bespaart u tijd

Een zwembadrobot bespaart u veel tijd. Deze tijd besteed u liever in het zwembad zelf. Deze speciale robot reinigt uw zwembad zodat de bodem en eventueel de wanden schoon worden en u langer kunt genieten van het water. Bij Wellness Factory kunt u terecht voor zwembadrobots van de beste kwaliteit. Bestel meteen een zwembadrobot of lees verder voor meer informatie.

Zo werkt een zwembadrobot

Een zwembadrobot reinigt vaak enkel de bodem van het zwembad, maar er zijn ook zeker modellen die de wanden kunnen schoonmaken. De waterdruk zorgt ervoor dat het apparaat tegen de wand wordt aangedrukt waarna de borstels ervoor zorgen dat de tegels gereinigd worden. Zwembadrobots hebben doorgaans 1 of 2 motoren die het apparaat aansturen. Hierbij worden zowel de borstels, de waterdruk als de reiniging aangestuurd. Robotstofzuigers beschikken over een filter dat eenvoudig te legen is. Aan de bovenkant zit een klep die u kunt openen. Vervolgens haalt u het filter eruit en maakt u deze leeg. Doorgaans worden er twee filters geleverd, waaronder een fijn filter en een grof filter. Hierdoor is het mogelijk verschillende soorten vuil uit het zwembad te verwijderen. Wanneer u regelmatig uw zwembadwater reinigt heeft dit een positief effect op de waterbalans.

Ons assortiment

Bij Wellness Factory vind u een ruim assortiment robotstofzuigers, waaronder modellen die zowel de muren als de wanden kunnen reinigen. Deze zijn van een hoge kwaliteit en gaan lang mee. Zo hebben wij een zwembadrobot die geschikt is voor zachte wanden en een krachtig model dat binnen 3 uur zowel de wanden als de bodem van het zwembad kan schoonmaken. Al onze zwembadrobots zijn ook nog eens scherp geprijsd.

Waarom Wellness Factory?

Waarom u het beste uw producten bij Wellness Factory kunt bestellen? Wij staan voor:

  • Kwaliteit: onze producten zijn van een hoogwaardige kwaliteit, duurzaam in gebruik en gaan daardoor lang mee
  • Ruim aanbod: wij hebben een ruim aanbod zwembadrobots en andere toebehoren voor uw zwembad, spa of sauna
  • Ruim 40 jaar ervaring: met onze jarenlange ervaring hebben wij veel expertise in huis, zodat wij u tevens van een gedegen advies kunnen voorzien

Bestel een zwembadrobot

Wilt u meteen een zwembadrobot bestellen? Bekijk dan eens het uitgebreide aanbod in onze webshop. Wenst u meer informatie? Dan kunt u contact met ons opnemen via: 06-51992300 of mail naar info@wellness-factory.nl. Met onze zwembadrobot heeft u straks een perfect gereinigd zwembad.